Realitzar una consulta online

Consultes online

L’advocat és el professional que et pot evitar moltes sorpreses i problemes en aquells actes o negocis que realitzis al llarg de la teva vida.

Ja es tracti de plantificar correctament la teva herència, plantejar adequadament els termes del teu divorci o conèixer fins on pot arribar la teva negociació amb un ajuntament, l’assessorament d’un advocat et permetrà anticipar-te a possibles problemes legals o, si és el cas, minimitzar les conseqüències dels conflictes ja existents.

Una consulta prèvia amb una professional del Dret és garantia de començar, continuar o acabar les coses amb bon peu.

Des de BUFET MATAMALA, Advocats, busquem sempre anticipar-nos als problemes que puguin tenir els nostres clients, evitant-los despeses i mals de cap innecessaris, per això posem a la vostra disposició aquest servei de consultes online.

No ho dubtis, et podem aconsellar.

Com funciona?

1

Realitza la teva consulta

Tens un dubte jurídic?

- Omple el formulari de consultes explicant-nos el teu dubte amb el màxim detall possible, facilitant-nos les teves dades i adreça de correu electrònic.

- Llegeix detingudament i, si hi estàs d’acord, accepta les  condicions de contractació.

- Prem el botó d'"Enviar".

2

Realitza el pagament dels honoraris

- Pots efectuar el teu pagament mitjançant TPV amb qualsevol de les targetes de crèdit o dèbit admeses per l'entitat bancària.
Les teves dades bancàries seran directament processades per l'entitat bancària i en cap cas quedaran emmagatzemades en els nostres servidors.

- Rebràs al teu correu electrònic, de manera totalment automàtica, un justificant del pagament efectuat.

- Si ho prefereixes, ens pots sol·licitar el número de compte corrent on podràs fer-nos un ingrés o una transferència bancària.

3

Consulta la resposta

- Un advocat exercent de BUFET MATAMALA, et respondrà els teus dubtes i t’orientarà jurídicament, per un preu final de 30 €, IVA inclòs.

- Un cop contestada la consulta, pots sol·licitar per correu electrònic fins a tres aclariments sobre els aspectes tractats, durant els 30 dies següents, sense cap cost afegit.

Tens dubtes?

Sol·licita més informació

Si té qualsevol tipus de dubte sobre el funcionament del nostre servei, contacti amb nosaltres:
 

Envia'ns ara la teva consulta

Un advocat exercent de BUFET MATAMALA, ET RESPONDRÀ ELS TEUS DUBTES I T’ORIENTARÀ JURÍDICAMENT, per un preu de 30 € IVA inclòs, i en un termini màxim de 48 hores, en dies laborables.

Un cop contestada la consulta, podràs demanar per correu electrònic fins a tres aclariments dels aspectes tractats, durant els 30 dies següents, sense cap cost afegit.

Omple correctament tots els camps d'aquest formulari. Intenta explicar-nos tots els detalls possibles del teu dubte.

Com funciona?

1.- Realitza la teva consulta
Omple el formulari de consultes explicant-nos el teu dubte amb els màxims detalls possibles i facilitant-nos les teves dades i direcció de correu electrònic.

LLEGUEIX DETINGUDAMENT I SI HI ESTÀS D’ACORD, ACCEPTA LES CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

2.- Realitza el pagament
Pots realitzar el teu pagament mitjançant TPV amb qualsevol de les targetes de crèdit o dèbit admeses per l'entitat bancaria. Les teves dades bancaries seran directament processades mitjançant l'entitat bancaria i en cap cas es quedaran emmagatzemades en els nostres servidors.

Rebràs al teu correu electrònic, de manera totalment automàtica, un justificant del pagament realitzat.

Si ho prefereixes, pots sol•licitar-nos el número de compte corrent on podràs fer-nos un ingrés o transferència bancària.

3.- Consulta la resposta
Un advocat exercent de BUFET MATAMALA, LI RESPONDRÀ ELS SEUS DUBTES I L’ORIENTARÀ JURÍDICAMENT, per un preu de 30 € IVA inclòs.

Un cop contestada la consulta, podreu demanar per correu electrònic fins a tres aclariments dels aspectes tractats, durant els 30 dies següents, sense cap cost afegit.